DUGG

Dugg2-300

 
DUGG ble dannet i 2010, og bandet spilte inn sin første EP allerede høsten 2011, i Grouse Lodge Studios i Irland. Sangen “Salt, søtt & syrlig” ble lansert som singel, og fikk raskt spilletid på radio.

I mai 2012 gikk DUGG i studio igjen. Denne gangen til Thomas Wang i Urban Sound i Oslo for å spille inn et fullt album. Innspillingen pågikk over flere sessions, og siste hånd på verket ble lagt i februar 2013. DUGG signerte platekontrakt med Ghost Town Artist, og albumet “Et Hemmelig Sted” ble sluppet i September 2013.

2014 har vist seg å bli det mest spennende og aktive året for DUGG så langt. I tillegg til å ha jobbet frem nytt materiale, har bandet spilt en rekke konserter rundt om i Norge. DUGG har også fått mye spilletid på radio, og singlene “Ingenting” og “Ikke Faen” har blitt spilt jevnlig på P3.

I Oktober returnerer DUGG til Urban Sound Studios og produsent Thomas Wang for å starte innspillingen av neste album. Bandet har store forventninger til de nye låtene, og gleder seg til å kunne presentere første smakebit rundt årsskiftet. Booking av konserter for neste år er i full gang, og DUGG vil opptre på flere scener enn noen gang tidligere. Det blir altså full gass inn i 2015. Et år bandet håper vil bli preget av mye dugg, uansett vær!

DUGG spiller egenkomponert rock på norsk med stort fokus på sterke melodier og gode riff.

Bandet består av:
Erik Bakk – Vokal
Per Myhre – Gitarer
Stian Traasdahl – Bass
Stian Myhre – Trommer