Frode Alnæs

FrodeA-300

 
Frode Alnæs har i flere tiår stått fram som en av Norges beste gitarister og komponister.Han har i alle år gledet et stort publikum via sin musikk og sitt smittende humør. Han er også en sanger med særpreg. Frode Alnæs har alltid ønsket å spille på mange strenger. Han er artisten og komponisten som konsekvent forsøker å bryte musikalske grenser.

Etter mer enn 30 år bak seg som profesjonell musiker, har han spilt det meste med de fleste. Frode er gitarvirtuosen og ”sjefen” i bandet Dance With A Stranger, og opphavsmann til samtlige av låtene til bandet som ble en av norsk pophistories store suksesser. Han er mannen bak melodier som ”Long December Night”, ”Everyone Needs A Friend”, ”Invisible Man” samt verdenskjente ”Vitae Lux”. Frode Alnæs er 3 ganger vinner av «Spellemannprisen», inkludert «Årets Spellemann».

Konsepter:

Konserter med Frode Alnæs trio– en harddrivende powertrio. Med godt humør og allsang-faktor!

Konserter med kvartett – samme pakke bare keyboard i tillegg.

Frode og pianist – et fint klubbkonsept, eller som del av et event e.l.

Solokonserter – med Frode og gitaren. Historiefortelling og masse fin musikk. Her gjør han både kjente låter og instrumentale godbiter.

Konfransieroppdrag – med musikalske innslag. Dette har blitt en veldig populær pakke.

Kanestrøm – et bestillingsverk. To keyboards, bass, gitar, kvinnelig vokalist, to trommeslagere. Vitae Lux er en del av denne pakken.

Frode Alnæs stiller også opp på mye annet: solistoppdrag med kor, korps, storband, workshop etc.