Elg

Elg2013-300

 
Øivind Elgenes, bedre kjent som ELG i Dance With a Stranger, fikk en mektig oppsving etter deltakelsen i TV2 suksessen “Hver Gang Vi Møtes». Stemmen og frontfiguren bak Dance With a Stranger, går for å være en av Norges beste mannlige vokalister og formidlere. Elg er en veteran i musikkbransjen, med over 40 års erfaring som låtskriver og utøvende artist.

ELG har i flere år bergtatt sitt publikum med magiske konsertopplevelser i følge kritikerne. Han er en allsidig artist, og holder like godt konserter med band, kor, korps eller nedpå og akustisk alene. Høsten vil i tillegg til konsertaktiviteter også innbefatte utgivelse av nytt album. Utgivelsen er allerede teaset med flere singler, og i vår slipper Elg enda en ny singel. De siste to år, har han også hatt suksess med Juleturnéen ” Jul hos alle no». Tittelen er fra singelen, som ble sluppet desember 2014, og var på NRKs spillelister også i desember i fjor. Også i år, vil han bruke deler av desember til dette

Helt fra han flyttet hjem igjen til Kristiansund i 1989, har han benyttet musikere fra eget fylke som instrumenter og lekegrind, for nye låter og bandutvikling, i en grooveretning, som han selv kaller ”Folktown”. ELG favner over et vidt spekter, og har laget låter som han fremfører med innlevelse få norske vokalister klarer. Enten det er sarte viser, rock eller låter i blueslandskapet, beveger han publikum med den kraftfulle og formidlende stemmen og sceneopptreden. Elg inkluderer, fasinerer og rører publikum på hver eneste konsert.

Vi tilbyr Elg i samarbeid med en annen agent.