Ronni Le Tekrø

RonniLeTekro-300

 
Ronni Le Tekrø er en av Norges fremste gitarister, og han er også en dyktig komponist og produsent. Han er mest kjent som den drivende kraften bak bandet TNT som hadde stor suksess i blant annet USA og Japan på 80-tallet. Superhit`n ”10 000 lovers” er en av mange store hits fra 80-tallet. TNT fikk Spellemannsprisen i 1987 i klassen «rock» for albumet «Tell No Tales». Ronni Le Tekrø ble rangert blant topp 10 gitarister i verden i «Guitarplayer Magazine» i 1989, og ble kåret til en av verdens 25 største kultgitarister i februar 2009.

 

  • Ronni Le Tekrø gjør flotte, lyriske eventer sammen med Markus Klyve på tangenter etter ønske. Her kan det også settes sammen en mer rocka avdeling med riff i verdensklasse.
  • Ronni Le Tekrø kan selvfølgelig opptre sammen med TNT i fullblods konsertformat eller med håndplukkede hits til eventer.
  • Rypdal & Tekrø – «Celebration Tour»! Det er 20 år siden disse legendene startet sitt samarbeid. I tillegg fyller Ronni Le Tekrø 50 år i høst. Mye av materialet er hentet fra Rypdal & Tekrø I og II.
  • Ronni Le Tekrø er en del av supergitaristene i N3- Norwegian 3 sammen med Terje Rypdal og Mads Eriksen. Her er det ¾ instrumentalmusikk som står på menyen. Noen vokalinnslag med Tekrø blir det også.