Espen Smith

EspenSmith-300

 
EN REISE I DET GODE LIV

Med en genuin interesse for øl og akevitt, mat og drikke, servicefaget og reiselivet, gir Espen Smith en troverdig og underholdende innføring i denne vidunderlige kulinariske verden. I de siste 12 årene har han holdt en rekke kåserier, kurs og foredrag rundt produktet øl og brygging av øl, øl og mat, akevitt, norsk drikkekultur og historie.

Han er engasjert i kulinariske reiser, med fokus på ledende trender i USA og byer og områder i Europa. Hjertet ligger nærmest øl, akevitt og whiskey, men også andre særegne smaker av det gode liv.

Espen underviser ved Norsk Somellier Utdannelse, med ansvar for fagområdet øl. Han er også konsulent i servicenæring, som prosjektleder, utvikler og veileder, og skribent med egen spalte i ukebladet “Vi Menn”, fagbladet “Dagligvarehandelen”, og bilaget “Fokus Mat og Drikke” i Dagbladet. Som frilanser skriver han også produktanmeldelser og artikler i blant annet “Maison Mat & Vin”, “Vinbladet” og lignende mediekanaler.

Espen har også delt sin entusiasme med publikum i flere medier som Frokost TV, Sommeråpent og Reiseradioen på NRK, God Morgen Norge og TV 2 Hjelper Deg på norsk TV2, TV Budstikka, Kanal24, P4, Radio 1, Aftenposten, Dagsavisen, VG med flere, alt for det gode liv!

Med mange år som vert på skjenkestuer og senere som leverandør og markedsfører av internasjonal og nasjonal drikke, i tillegg til mang en reise i inn- og utland for å lære, er det med bred erfaring Espen kan glede deg og dine som kåsør, foredragsholder eller reiseleder.